Over ons

In Bloemenhuis Dingelstad werkt nu de derde generatie bloembinders voor Echt en omgeving met zorg voor kwaliteit, gegarandeerd door goed vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor bloemen en planten in de ruimste zin van het woord. Bij ons geldt dat wat we niet direct hebben, we wel voor u kunnen verzorgen. We maken voor u de mooiste boeketten; modern, strak, bloemrijk en sfeervol.

We werken veel voor bedrijven, zorgen voor hun relatiebloemwerk, onderhouden hun groensfeer en verzorgen wekelijks hun balie met een mooi modern bloemidee. Desgewenst houden we de verjaardaglijst van uw bedrijf bij. Als u gaat u trouwen, bepalen we samen met u aan de hand van diverse fotoboeken en een persoonlijk gesprek hoe aan de mooiste dag van uw leven extra vorm geven kan worden.

Voor een bloemrijke afscheidsgroet staan wij ook voor u klaar. Met gepast advies en adequate correcte service zorgen we voor een fraai rouwarranchement waar en wat u maar wilt. We werken voor particulieren maar ook voor bedrijven. Iedereen kan bij ons terecht voor adviezen op gebied van bloemen en planten, bloemen- en plantenabonnementen en het onderhoud van al uw groen. Bovendien zorgen wij in de regio of daarbuiten in samenwerking met Fleurop Interflora Nederland, dat uw bloemengroet naar relaties goed en vakkundig wordt verzorgd, waar ook ter wereld.